recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Pizza met zalm

Hoofdgerecht
2 personen
35 min
Ingrediënten
  • - olijfolie (1.5 eetlepel)
  • - bladpeterselie (4 eetlepels)
  • - zalmfilet (125 gram)
  • - griekse yoghurt (150 gram)
  • - tante fanny pizzadeeg met potje saus (1 pak)
Bereidingswijze
  • 1 Extra benodigdheden: bakplaat.
  • 2 Verwarm de oven voor op de hete luchtstand op 190°C.
  • 3 Rol het deeg met het papier op de bakplaat uit, het pizzapapier ligt dan op de bakplaat met daarop het deeg.
  • 4 Snijd het deeg in twee rechthoekige stukken en trek deze iets uit elkaar voor wat tussenruimte.
  • 5 Hak de bladpeterselie fijn.
  • 6 Bestrijk het deeg met Griekse yoghurt, maar houd twee cm van de rand vrij.
  • 7 Bestrooi de zalm met zout en peper en leg de in stukjes gesneden zalm op de pizza’s.
  • 8 Schep lepeltjes tomatensaus tussen de zalm en strooi de peterselie over de pizza’s.
  • 9 Besprenkel de pizza’s met olijfolie.
  • 10 Maak met een vork een patroon in de deegrand.
  • 11 Schuif de bakplaat een richel onder het midden in de oven en bak de pizza in vijftien tot twintig minuten goudbruin en gaar.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.