recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Portobello’s gevuld met tartaar

Hoofdgerecht
4 personen
45 min
Ingrediënten
  • - paprikachips
  • - tartaartjes (4 )
  • - sjalotjes (2 stuks)
  • - olijfolie (2 eetlepels)
  • - portobello’s (4 )
Bereidingswijze
  • 1 Serveertip: Lekker met zilvervliesrijst en wortelsalade.
  • 2 Voorbereiding: Snipper de sjalotjes; Verkruimel de paprikachips.
  • 3 Verwarm de oven voor op 180 graden celsius.
  • 4 Snijd de steeltjes uit de paddenstoelen, hak deze fijn en fruit ze met de sjalotjes in 1 eetlepel olijfolie.
  • 5 Meng de tartaartjes met het sjalotmengsel en de helft van de chips.
  • 6 Vul de portobello’smet de tartaar en leg de paddenstoelen naast elkaar in een kleine ovenschaal.
  • 7 Verdeel de rest van de chips erover en druppel er nog wat olijfolie over.
  • 8 Bak de portobello’sin de oven in 30 minuten gaar en bruin.
  • 9 Wijntip: Frisse witte wijn, zoals Sauvignon Blanc of Sancerre .
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.