recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Portobello's gevuld met tartaar

Hoofdgerecht
4 personen
45 min
Ingrediënten
  • - olijfolie (2 eetlepel(s))
  • - sjalotjes (2 )
  • - tartaartjes (4 )
  • - paprikachips (50 gram)
  • - portobello’s (4 )
Bereidingswijze
  • 1 Serveertip: Lekker met zilvervliesrijst en biologische wortelsalade.
  • 2 Voorbereiding: Verwarm de oven voor op 200 °C; snipper de sjalotjes; verkruimel de paprikachips.
  • 3 Snijd de steeltjes uit de paddenstoelen, hak deze fijn en fruit ze met de sjalot in 1 eetlepel olijfolie.
  • 4 Meng de tartaartjes met het sjalotmengsel en de helft van de chips.
  • 5 Vul de portobello’s met de tartaar en leg de paddenstoelen naast elkaar in een kleine ovenschaal.
  • 6 Verdeel de rest van de chips erover en druppel er nog wat olijfolie over.
  • 7 Bak de portobello’s in de oven in 30 minuten gaar en bruin.