recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Portobello's gevuld met tartaar en brie uit de oven

Hoofdgerecht
4 personen
35 min
Ingrediënten
  • - roombrie (100 gram)
  • - tomaat (1 )
  • - versgemalen peper
  • - italiaanse kruiden (2 theelepels)
  • - paprikapoeder (2 theelepels)
  • - tartaartjes (4 )
  • - olijfolie (2 eetlepels)
  • - portobello's (4 )
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 2 Snijd de steeltjes uit de paddenstoelen.
  • 3 Bestrijk de paddenstoelen aan de buitenkant met olijfolie en zet ze in een bakblik.
  • 4 Wrijf de tartaatjes in met zout, peper, paprikapoeder en Italiaanse kruiden.
  • 5 Leg in elke paddenstoel een tartaartje en druk ze iets aan.
  • 6 Leg op de tartaartjes een plak tomaat en voor ieder persoon twee plakken brie.
  • 7 Schuif het bakblik in de oven en bak de paddenstoelen met tartaar in 20 minuten bruin en gaar.
  • 8 Het vlees mag van binnen rosé blijven.
  • 9 Lekker met tagliatelle en een groene salade.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.