recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Ravioli met spinazie en spekjes

Hoofdgerecht
2 personen
10 min
Ingrediënten
  • - cherrytomaatjes (a 250 gr (0.5 bakje)
  • - spinazie (450 gr) (1 zak)
  • - spekblokjes gerookt (125 gr) (1 deelpak)
  • - ravioli met kaas (250 gr, pastella) (1 pak)
Bereidingswijze
  • 1 Kook de ravioli in ruim kokend water beetgaar volgens de aanwijzingen.
  • 2 Bak de spekblokjes in een hapjespan zachtjes knapperig.
  • 3 Schep de spekjes op een bordje.
  • 4 Was de spinazie en laat deze goed uitlekken.
  • 5 Roerbak de spinazie en de tomaatjes in het spekvet tot de spinazieblaadjes beginnen te slinken.
  • 6 Laat de ravioli even in een vergiet uitlekken en schep de pasta door de spinazie in de hapjespan.
  • 7 Warm het gerecht nog heel even door.
  • 8 Schep de ravioli met spinazie en cherrytomaatjes in diepe borden en strooi de spekjes erover.