recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Ravioli met spinazie en spekjes

Hoofdgerecht
2 personen
10 min
Ingrediënten
  • - cherrytomaatjes (a 250 gr (0.5 bakje)
  • - spinazie (450 gr) (1 zak)
  • - spekblokjes gerookt (125 gr) (1 deelpak)
  • - ravioli met kaas (250 gr, pastella) (1 pak)
Bereidingswijze
  • 1 Kook de ravioli in ruim kokend water beetgaar volgens de aanwijzingen.
  • 2 Bak de spekblokjes in een hapjespan zachtjes knapperig.
  • 3 Schep de spekjes op een bordje.
  • 4 Was de spinazie en laat deze goed uitlekken.
  • 5 Roerbak de spinazie en de tomaatjes in het spekvet tot de spinazieblaadjes beginnen te slinken.
  • 6 Laat de ravioli even in een vergiet uitlekken en schep de pasta door de spinazie in de hapjespan.
  • 7 Warm het gerecht nog heel even door.
  • 8 Schep de ravioli met spinazie en cherrytomaatjes in diepe borden en strooi de spekjes erover.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.