recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Rijstsalade met meloen, feta en gehakte hazelnoten

Voorgerecht
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - chilipeper
  • - munt (0.5 bosje)
  • - witte balsamico azijn (3 eetlepels)
  • - olijfolie (4 eetlepels)
  • - hazelnoten (50 gram)
  • - feta (100 gram)
  • - galiameloen (1 )
  • - snelkookrijst (250 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
  • 2 Snijd de meloen doormidden en verwijder de zaadjes en de schil.
  • 3 Snijd vervolgens de meloen in blokjes.
  • 4 Snijd de feta in even grote blokjes.
  • 5 Hak de hazelnoten grof met een mes.
  • 6 Snijd de munt fijn.
  • 7 Meng alle ingrediënten met de rijst in een kom en breng op smaak met zout en eventueel chilipeper.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.