recepten

Zoeken in alle recepten

Rijstsalade met meloen, feta en gehakte hazelnoten

Rijstsalade met meloen, feta en gehakte hazelnoten

Voorgerecht
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - snelkookrijst (250 gram)
  • - galiameloen (1 )
  • - feta (100 gram)
  • - hazelnoten (50 gram)
  • - olijfolie (4 eetlepels)
  • - witte balsamico azijn (3 eetlepels)
  • - munt (5 bosjes)
  • - chilipeper
Bereidingswijze
  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
  • 2 Snijd de meloen doormidden en verwijder de zaadjes en de schil.
  • 3 Snijd vervolgens de meloen in blokjes.
  • 4 Snijd de feta in even grote blokjes.
  • 5 Hak de hazelnoten grof met een mes.
  • 6 Snijd de munt fijn.
  • 7 Meng alle ingrediënten met de rijst in een kom en breng op smaak met zout en eventueel chilipeper.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.