recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Roerbakschotel

Fusion
2 personen
5 min
Ingrediënten
  • - Japanse sojasaus (2 eetlepels)
  • - limoen (1 stuks)
  • - rode ui (1 stuks)
  • - dunne sperziebonen (250 g)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Maak de dunne sperziebonen goed schoon en halveer ze; Snijd de rode ui in dunne partjes; Pers en rasp de limoen.
  • 2 Kook de sperziebonen in een pan met ruim kokend water in 3-4 minuten beetgaar.
  • 3 Spoel ze in een zeef af onder koud water en laat ze uitlekken.
  • 4 Roerbak de ui 1-2 minuten.
  • 5 Schep de sperziebonen met de limoenrasp, 1 eetlepel limoensap en de resterende sojasaus erdoor.
  • 6 Warm alles al omscheppend goed door.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.