recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Roergebakken mihoen

Fusion
4 personen
5 min
Ingrediënten
  • - gebakken uitjes (2 eetlepels)
  • - peultjes (100 g)
  • - bosuitjes (6 stuks)
  • - bosworteltjes (6 stuks)
  • - roerbakolie (3 eetlepels)
  • - mihoen (250 g)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Snijd de bosworteltjes in dunne plakjes; Snijd de bosuitjes in stukken van 3 cm; Halveer de peultjes.
  • 2 Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Verhit de roerbakolie in een wok en roerbak de wortel met bosui en peultjes 3-4 minuten.
  • 4 Schep dan de mihoen erdoor en warm alles al omscheppend goed door.
  • 5 Strooi de gebakken uitjes erover.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.