recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Romige saus

Fusion
4 personen
10 min
Ingrediënten
  • - verse basilicum (2 eetlepels)
  • - geraspte sinaasappelschil (1 eetlepel)
  • - Crème fraîche (200 ml)
  • - bloem (1 eetlepel)
  • - kerriepoeder (0.5 eetlepel)
  • - ui (1 )
Bereidingswijze
  • 1 Smelt de boter in een pan en fruit de fijngesnipperde ui met het kerriepoeder zachtjes glazig.
  • 2 Roer de bloem met 1 dl van het aspergevocht, de crème fraîche en de sinaasappelschil erdoor.
  • 3 Verwarm het geheel al roerende tot een gebonden saus.
  • 4 Voeg de fijngehakte basilicum en zout en peper naar smaak toe.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.