recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Romige tagliatelle met vis

Hoofdgerecht
4 personen
20 min
Ingrediënten
  • - kookroom (100 ml)
  • - verse peterselie (2 eetlepels)
  • - kappertjes (1 eetlepel)
  • - zwarte olijven zonder pit (12 stuks)
  • - paprika’s (uit pot) (2 geroosterde)
  • - citroensap (2 eetlepels)
  • - wokvis (500 g)
  • - olijfolie (3 eetlepels)
  • - tagliatelle (300 g)
Bereidingswijze
  • 1 Serveertip: Lekker met een rucolasalade met tomaat.
  • 2 Voorbereiding: Snijd de paprika’s (uit pot) in blokjes; Snijd de zwarte olijven zonder pit in vieren; Hak de verse peterselie fijn.
  • 3 Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen.
  • 4 Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de wokvis 2-3 minuten.
  • 5 Strooi er zout en peper over en sprenkel het citroensap erover.
  • 6 Schep de paprika, olijven en kappertjes door de vis en roerbak nog 2-3 minuten.
  • 7 Giet de tagliatelle af en roer de room door de pasta, warm de pasta nog heel even door.
  • 8 Verdeel de pasta over diepe borden.
  • 9 Roer de peterselie door de vis en schep de vis over de pasta.
  • 10 Wijntip: Stevige witte wijn, bijvoorbeeld Chenin Blanc uit Zuid-Afrika.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.