recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Roodfruitsalade met rucola en garnalen

Voorgerecht
4 personen
45 min
Ingrediënten
  • - hollandse garnalen (100 gram)
  • - rucola (75 gram)
  • - bosuitje (1 )
  • - diksap appel-rode vruchten (0.5 eetlepel)
  • - balsamico-azijn (1 eetlepel)
  • - blauwe bessen (1 bakje)
  • - bramen (1 bakje)
  • - frambozen (1 bakje)
Bereidingswijze
  • 1 Snijd de bosui in ringetjes.
  • 2 Schep in een schaal de frambozen, bramen en blauwe bessen om met de azijn en diksap en maal er zwarte peper naar smaak boven.
  • 3 Laat het fruit zo 30 minuten staan.
  • 4 Schep er dan de bosui, rucola en de helft van de garnalen erdoor.
  • 5 Schep de salade in rechte (whisky)glazen en maak in het midden een bergje van garnalen.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.