recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Rosbiefrolletjes met paprika

Hoofdgerecht
2 personen
20 min
Ingrediënten
  • - bosuitje (1 )
  • - rosbief a la minute (4 plakjes)
  • - rode pesto (1 eetlepel)
  • - gele paprika (0.5 )
  • - boter (25 gram)
  • - tomaten (3 )
Bereidingswijze
  • 1 Serveertip: Lekker met pasta en komkommersalade.
  • 2 Voorbereiding: Snijd de bosuitjes en de gele paprika in lange dunne reepjes.
  • 3 Halveer de reepjes bosui.
  • 4 Bestrijk de plakjes rosbief met pesto en leg de paprika en bosui aan één kant op de plakjes.
  • 5 Rol ze stevig op en steek ze vast met een cocktailprikker.
  • 6 Bestrooi met zout en peper.
  • 7 Verhit de boter in een koekenpan en bak de rolletjes in ± 5 minuten rondom bruin.
  • 8 Ontvel intussen de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd ze in blokjes.
  • 9 Roer de blokjes door het bakvet en laat het geheel nog 5 minuten zachtjes sudderen.
  • 10 Breng de jus op smaak met zout en peper.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.