recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Rucola-witlofsalade met appel en hazelnoten

Bijgerecht
4 personen
10 min
Ingrediënten
  • - mosterd-honingdressing (4 eetlepel(s))
  • - zak rucola (75 gram) (1 )
  • - kleine appel (1 )
  • - struikjes witlof (2 )
  • - hazelnoten (50 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Was de appel.
  • 2 Rooster de hazelnoten in een koekenpan goudbruin en laat ze op een bordje afkoelen.
  • 3 Snijd de struikjes witlof in stukken van 4 cm en maak de blaadjes los.
  • 4 Halveer de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in dunne schijfjes.
  • 5 Meng in een slaschaal de rucola met de witlof, appel en hazelnoten en sprenkel de dressing erover.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.