recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Runder rib-eye

Fusion
4 personen
60 min
Ingrediënten
  • - runder rib-eyes van circa 150 g (4 )
  • - balsamicoazijn (1 eetlepel)
  • - olijfolie (2 eetlepels)
  • - medium dry sherry (100 ml)
  • - slagroom (125 ml)
Bereidingswijze
  • 1 Wrijf de rib-eyes in met zout, versgemalen zwarte peper, azijn en de olie.
  • 2 Laat ze 5 minuten liggen.
  • 3 Bak de rib-eyes in een hete grillpan in 6-8 minuten mooi bruin en van binnen rosé.
  • 4 Houd de rib-eyes warm onder aluminiumfolie.
  • 5 Roer de sherry en room door het bakvet en kook het geheel in tot een mooie saus.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.