recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Salade van septemberfruit

Lunch
1 personen
10 min
Ingrediënten
  • - appel (1 )
  • - peer (1 )
  • - rode druiven (100 gram)
  • - citroen (0.5 )
  • - suiker (0.5 eetlepel)
Bereidingswijze
  • 1 Pers de citroen.
  • 2 Dit kan de avond van te voren: schil de appel en peer, snijd ze in vieren en verwijder de klokhuizen.
  • 3 Snijd de appel en peer in stukjes van 2 cm.
  • 4 Halveer de druiven.
  • 5 Schep het fruit in een goed afsluitbaar bakje door elkaar.
  • 6 Schep er een paar eetlepels citroensap en eventueel wat suiker door.
  • 7 Zet het bakje met fruit, tot u het meeneemt, in de koelkast.
  • 8 Bewaar het ook op het werk zo koel mogelijk.
  • 9 Deze salade past goed bij een lunchtrommel van volkorensandwiches met kaas of vleeswaren met komkommer en een beker karnemelk of yoghurtdrink.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.