recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Sambal boontjes

Bijgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - ketjap asin
  • - water (100 ml)
  • - sperziebonen (400 gram)
  • - wokolie (3 eetlepels)
  • - knoflook (3 tenen)
  • - ui (1 )
  • - rode peper (1 )
Bereidingswijze
  • 1 Halveer de sperziebonen.
  • 2 Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd de peper in reepjes.
  • 3 Hak de knoflook fijn.
  • 4 Snijd de ui in halve ringen en fruit ze met de knoflook en de peperreepjes in een wok met de wokolie.
  • 5 Voeg de sperziebonen toe, roerbak 2-3 minuten en laat de boontjes dan met het water in 10 minuten beetgaar worden.
  • 6 Breng de boontjes op smaak met wat ketjap asin.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.