recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Sangria

Bijgerecht
4 personen
130 min
Ingrediënten
  • - ijsblokjes
  • - koolzuurhoudend mineraalwater (0.25 liter)
  • - peer (1 stuks)
  • - citroen (0.5 stuks)
  • - suiker (2 eetlepels)
  • - cognac (2 eetlepels)
  • - sinaasappel (1 stuks)
  • - rode wijn (1 fles)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Pers de sinaasappel; Snijd de citroen in plakjes; Snijd de peer in plakjes.
  • 2 Schenk de wijn in een grote kan en roer het sinaasappelsap met de cognac en suiker erdoor.
  • 3 Voeg de plakjes citroen en peer toe en laat de sangria afgedekt in de koelkast in 2 uur door en door koud worden.
  • 4 Voeg vlak voor het serveren het mineraalwater of de 7Up en de ijsblokjes toe.
  • 5 De wijn moet na bereiding nog twee uur gekoeld worden.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.