recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Scrambled eggs with herbs and french toast – kruidenroerei met geroosterd brood

Ontbijt
4 personen
20 min
Ingrediënten
  • - verse basilicum (1 eetlepel)
  • - bieslook (1 eetlepel)
  • - peterselie (1 eetlepel)
  • - eieren (6 )
  • - cherry trostomaten (6 )
  • - boter (25 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Halveer de tomaatjes.
  • 2 Hak de kruiden fijn.
  • 3 Verwarm 1 eetlepel boter in een koekenpan en leg de tomaten er op de snijkant in.
  • 4 Bak de tomaatjes 2-3 minuten.
  • 5 Klop de eieren in een kom los en roer de fijngehakte verse kruiden met wat zout en versgemalen peper erdoor.
  • 6 Smelt de rest van de boter in een pan met een dikke bodem en schenk het eimengsel erin.
  • 7 Verwarm het ei al roerend op zacht vuur tot het dikker begint te worden, maar nog wel mooi glanst.
  • 8 Rooster intussen de sneetjes brood in de broodrooster en snijd ze diagonaal door.
  • 9 Schep het roerei op borden en leg de tomaatjes ernaast.
  • 10 Leg ook de sneetjes brood erbij.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.