recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Sinaasappellimonade met gember

Bijgerecht
10 personen
70 min
Ingrediënten
  • - aardbeien (6 )
  • - ijskoud water (1 liter)
  • - fijne kristalsuiker (100 gram)
  • - geraspte verse gember (1 eetlepel)
  • - sinaasappels (4 )
Bereidingswijze
  • 1 Pers de sinaasappels uit en schenk het sap in een grote kan.
  • 2 Voeg de gember, het kristalsuiker toe en los de suiker al roerende in het sap op.
  • 3 Schenk er dan het ijskoude water(of koolzuurhoudend mineraalwater) bij en proef of de limonade zoet genoeg is.
  • 4 Vul glazen met ijsblokjes en schenk de limonade erbij.
  • 5 Snijd de aardbeien in en steek ze op de rand van de glazen.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.