recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Sinaasappels met cruesli uit de oven

Lunch
4 personen
35 min
Ingrediënten
  • - grote sinaasappels (4 )
  • - suiker (2.5 eetlepels)
  • - cruesli (6 eetlepels)
  • - vanille kwark (250 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de oven op 200°c.
  • 2 Halveer de sinaasappels en snijd met een puntig mesje de partjes los van de vliesjes.
  • 3 Zet de halve sinaasappel met de snijkant naar boven in een lage ovenschaal.
  • 4 Strooi er suiker op en verdeel er dan de cruesli over.
  • 5 Schuif de schaal in het midden van de oven en laat de sinaasappels in vijfitien tot twintig minuten goed warm worden en de cruesli licht kleuren.
  • 6 Schep de vanillekwark in kleine glaasjes.
  • 7 Zet op elk bord twee halve sinaasappels uit de oven en zet de glaasjes met vanillekwark ernaast.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.