recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Slablaadjes met tabouleh

Voorgerecht
4 personen
80 min
Ingrediënten
  • - kleine slablaadjes (20 )
  • - couscous (125 gram)
  • - water (kokend) (125 ml)
  • - citroen (0.5 )
  • - cherry trostomaten (6 )
  • - bosuitjes (2 )
  • - peterselie, (platte) fijngehakt (2.5 eetlepel(s))
  • - verse munt, fijngehakt (2.5 eetlepel(s))
  • - zout en peper
Bereidingswijze
  • 1 Meng de couscous in een kom met het kokende water, het sap van de citroen en de olijfolie.
  • 2 Laat de couscous tien minuten wellen.
  • 3 Snijd de cherry trostomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
  • 4 Schep de tomaat met de in dunne ringetjes gesneden bosuitjes, de fijngehakte platte peterselie en verse munt en wat zout en versgemalen zwarte peper erdoor.
  • 5 Laat de tabouleh in minstens 1 uur op smaak komen.
  • 6 Serveer de tabouleh in kleine slablaadjes.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.