recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Snelle goulashsoep

Hoofdgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - stokbrood (klein) (1 )
  • - diepvries doperwten (150 gram)
  • - tafelaardappelen (400 gram)
  • - vleesbouillon (van tabletten) (1.5 liter)
  • - tomaatstukjes (400 gram)
  • - paprikapoeder (1 eetlepel)
  • - ui (1 )
  • - runderreepjes (300 gram)
  • - olijfolie (2 eetlepels)
  • - spekblokjes (50 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Schil de aardappelen en snijd deze in blokjes.
  • 2 Snipper de ui.
  • 3 Bak de spekblokjes in een soeppan met olijfolie zachtjes uit.
  • 4 Schep ze op een bordje.
  • 5 Bak de runderreepjes in het bakvet bruin.
  • 6 Schep de ui erdoor en bak nog 2 minuten.
  • 7 Roer de paprikapoeder en de tomaatstukjes erdoor.
  • 8 Schenk de vleesbouillon erbij en voeg de aardappelblokjes en de doperwten toe.
  • 9 Breng het geheel al roerend aan de kook en laat de soep nog 15 minuten zachtjes koken.
  • 10 Serveer de goulashsoep in kommen en strooi de spekjes erin.
  • 11 Snijd het stokbrood en serveer dit erbij.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.