recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Spaans stoofpotje met vis en chorizo

Hoofdgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - water (200 ml)
  • - chorizo (100 gram)
  • - ui (1 )
  • - wortel (300 gram)
  • - tafelaardappelen (600 gram)
  • - courgette (1 )
  • - paprikapoeder (1 eetlepel)
  • - gepelde tomaten (1 blik)
  • - koolvisfilets (400 gram)
  • - peterselie (fijngehakt) (3 eetlepel)
  • - stokbrood (200 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Bak de chorizo zachtjes uit in een braadpan.
  • 2 Schep de grof gesnipperde ui, de plakjes wortel, geschilde en in stukken gesneden aardappelen, in stukken gesnden courgette en paprikapoeder erdoor en bak alles 2-3 minuten.
  • 3 Roer de tomaat met vocht, water en wat zout en versgemalen zwarte peper erdoor en laat dit 15 minuten pruttelen.
  • 4 Schep de vis en peterselie erdoor en verwarm alles nog 5 minuten op zacht vuur.
  • 5 Lekker met stokbrood.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.