recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Spaghetti Bolognese

Hoofdgerecht
4 personen
40 min
Ingrediënten
  • - rucola (75 gram)
  • - spaghetti (300 gram)
  • - gedroogde Italiaanse kruiden (1 eetlepel)
  • - tomaten (500 gram)
  • - bleekselderij (1 stengel)
  • - winterwortel (100 gram)
  • - ui (1 )
  • - rundergehakt (300 gram)
  • - salami in blokjes (100 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Snipper de ui.
  • 2 Snijd de winterwortel en de bleekselderij in kleine blokjes.
  • 3 Snijd de tomaten in stukjes.
  • 4 Bak de salami en rundergehakt 2 minuten zachtjes in een hapjespan tot er vet vrij komt.
  • 5 Draai het vuur hoger en bak het gehakt al omscheppend rul.
  • 6 Bak de ui, wortel en bleekselderij 2 minuten mee.
  • 7 Voeg de tomaten en kruiden toe en laat de bolognesesaus 30 minuten zachtjes sudderen.
  • 8 Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen.
  • 9 Giet de pasta af en verdeel de spaghetti over diepe borden.
  • 10 Doe de saus erover.
  • 11 Garneer met een flinke toef rucola bovenop.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.