recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Spaghetti bolognese met Italiaanse groenten

Hoofdgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - water (275 ml)
  • - geraspte 30+ kaas (50 gram)
  • - spaghetti (300 gram)
  • - tomatenpuree (1 blikje)
  • - Italiaanse roerbakgroenten (400 gram)
  • - paprikapoeder (1 eetlepel)
  • - knoflook (2 tenen)
  • - rundergehakt (300 gram)
  • - olijfolie (3 eetlepels)
Bereidingswijze
  • 1 Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak het gehakt al omscheppend rul.
  • 2 Hak de knoflook fijn.
  • 3 Bak de knoflook, paprikapoeder en Italiaanse kruiden 2-3 minuten mee.
  • 4 Voeg de groentemix en tomatenpuree toe en bak alles 2-3 minuten.
  • 5 Schenk het water erbij en voeg wat zout en peper toe.
  • 6 Laat de saus nog 15 minuten zachtjes doorkoken.
  • 7 Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen.
  • 8 Verdeel de uitgelekte spaghetti over diepe borden en schep de gehaktsaus erover.
  • 9 Strooi de kaas erover.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.