recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Spaghetti cremoso met champignons

Hoofdgerecht
4 personen
20 min
Ingrediënten
  • - dolcelatte cremoso (italiaanse kaas) (300 g)
  • - gekookte schouderham (200 g)
  • - champignons (250 g)
  • - spaghetti (500 g)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Hak de fijn; Snijd de champignons in plakjes; Snijd de gekookte schouderham in blokjes.
  • 2 Kook de pasta in een pan met ruim water en wat zout beetgaar.
  • 3 Laat de pasta uitlekken.
  • 4 Fruit de sjalot.
  • 5 Voeg de champignons toe en bak ze lichtbruin.
  • 6 Schep er de schouderham doorheen.
  • 7 Voeg de cremoso toe en verwarm de saus op een laag vuurtje totdat de kaas gesmolten is.
  • 8 Vermeng de pasta met de saus en dien op in diepe borden.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.