recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Spaghetti met geroosterde paprikarepen en chorizo

Hoofdgerecht
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - rode ui(en) (2 )
  • - rode paprika (1 )
  • - gele paprika (1 )
  • - chorizoworst (250 gram)
  • - olijfolie (2 eetlepel(s))
  • - spaghetti (400 gram)
  • - verse oregano (2 eetlepel(s))
  • - sinaasappel (0.25 )
Bereidingswijze
  • 1 Serveertip: Lekker met geraspte kaas en een groene salade.
  • 2 Voorbereiding: Verwarm de oven voor op 220 °C.
  • 3 snijd de uien in dunne partjes; snijd de rode en gele paprika’s in repen; snijd de chorizoworst in plakjes; hak de oregano grof; rasp de sinaasappel.
  • 4 Schep in een bakblik de uien, paprika en chorizo door elkaar.
  • 5 Maal er zwarte peper boven en sprenkel de olijfolie erover.
  • 6 Rooster de groente en chorizo in de oven in 20-25 minuten gaar en schep af en toe om.
  • 7 Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op het pak.
  • 8 Neem de paprika’s met chorizo uit de oven en roer er een soepopscheplepel pastakookvocht met de oregano en sinaasappelrasp door.
  • 9 Schep tot slot de uitgelekte spaghetti erdoor.
  • 10 Serveer de spaghetti met paprika en chorizo in diepe borden.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.