recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Spaghetti met pittig rundvlees en paprika

Hoofdgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - volkoren spaghetti (300 gram)
  • - tomaatstukjes (1 blik)
  • - grote rode paprika (1 )
  • - grote ui (1 )
  • - biefreepjes (300 gram)
  • - pittige paprikapoeder (1 eetlepel)
  • - knoflook (2 tenen)
  • - olijfolie (3 eetlepels)
Bereidingswijze
  • 1 Hak de knoflook fijn.
  • 2 Meng in een diep bord de olijfolie met knoflook en paprikapoeder.
  • 3 Schenk de helft van deze olie in een wok en meng het vlees door de paprikaolie in het bord.
  • 4 Snijd de paprika in blokjes.
  • 5 Verhit de paprikaolie in de wok en bak de ui en paprika zachtjes in 3-4 minuten beetgaar.
  • 6 Voeg de tomaatstukjes met 100 ml water toe en laat de saus nog 10 minuten zachtjes sudderen.
  • 7 Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen.
  • 8 Bak het vlees (zonder extra olie) in een koekenpan op hoog vuur in 2-3 minuten bruin.
  • 9 Giet de spaghetti af en verdeel de pasta over diepe borden.
  • 10 Schep de paprikasaus en het vlees erop.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.