recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Spaghetti met pittige aubergine

Hoofdgerecht
4 personen
20 min
Ingrediënten
  • - spaghetti (300 gram)
  • - olijfolie (3 eetlepels)
  • - ui (1 grote)
  • - aubergine (1 grote)
  • - tomaten (4 )
  • - pikante paprikapoeder (1 eetlepel)
  • - versgemalen zwarte peper
  • - cottage cheese (400 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen.
  • 2 Snijd de ui in grove stukken.
  • 3 Snijd de aubergine in blokjes.
  • 4 Snijd de tomaten in stukjes.
  • 5 Verhit 2 eetlepels olijfolie in een hapjespan en bak de ui en aubergine zachtjes gaar.
  • 6 Roer de tomaten met de helft van de Italiaanse kruiden en 0.75 van de paprikapoeder erdoor en smoor de groenten in 10 minuten zachtjes gaar.
  • 7 Verdeel de spaghetti over diepe borden en schep de groenten erop.
  • 8 Schep de cottage cheese erop en strooi daarop wat paprikapoeder en peper en druppel er wat olijfolie over.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.