recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Spaghetti Primavera

Hoofdgerecht
4 personen
20 min
Ingrediënten
  • - broccoli (150 gram)
  • - groene asperges (150 gram)
  • - sugar snaps (200 gram)
  • - parmezaanse kaas (60 gram)
  • - spaghetti (500 gram)
  • - boter (20 gram)
  • - room (200 ml)
Bereidingswijze
  • 1 Bereiden Was de groenten en snijd de broccoli in kleine stukken.
  • 2 Verwijder de houtige delen van het einde van de asperges en snijd de asperges in stukken van circa 4 cm.
  • 3 Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
  • 4 Smelt de boter in een pan.
  • 5 Voeg de room, parmezaanse kaas en de groente toe.
  • 6 Laat de groente 4 tot 5 minuten koken, tot ze helder groen en beetgaar zijn.
  • 7 Meng de saus met de pasta en serveer direct.
  • 8 Pasta anders Net zoals bij elke pasta kunt u ook met de pasta primavera alle kanten op.
  • 11 Kook de tomaat en ui dan   wel iets langer dan de courgette.
  • 13 Bind de bouillon    vervolgens met allesbinder en voeg de kaas toe.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.