recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Spaghettifrittata met pastinaak

Hoofdgerecht
4 personen
50 min
Ingrediënten
  • - water (3 eetlepels)
  • - heldere sladressing (3 eetlepels)
  • - geraspte 30+ kaas (100 gram)
  • - eieren (6 )
  • - olijfolie (3 eetlepels)
  • - pastinaak (500 gram)
  • - ui (1 )
  • - spaghetti (250 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Snipper de ui.
  • 2 Snijd de pastinaak in kleine blokjes.
  • 3 Hak de peterselie fijn.
  • 4 Snijd de andijvie in dunne reepjes.
  • 5 Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen.
  • 6 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 7 Roerbak de ui en pastinaak 2-3 minuten in een wok met olijfolie.
  • 8 Schep er het water door en smoor de groente nog 5 minuten.
  • 9 Laat de spaghetti uitlekken.
  • 10 Klop in een grote kom de eieren los met de kaas, peterselie en wat zout en versgemalen zwarte peper.
  • 11 Schep de spaghetti en de pastinaak erdoor.
  • 12 Doe het mengsel over in een lage ovenschaal en bak de frittata in de oven in 25-30 minuten goudbruin en net gaar.
  • 13 Schep in een schaal de andijvie en sladressing door elkaar en serveer de salade bij de frittata.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.