recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Spaghettitaart met geitenkaas

Hoofdgerecht
4 personen
45 min
Ingrediënten
  • - volkoren spaghetti (300 gram)
  • - ui (1 )
  • - knoflook (2 tenen)
  • - koolraap (300 gram)
  • - olijfolie (2 eetlepels)
  • - tomatenpuree (2 eetlepels)
  • - eieren (4 )
  • - kwark (250 gram)
  • - zachte geitenkaas (125 gram)
  • - rucola (75 gram)
  • - water (100 ml)
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 2 Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen.
  • 3 Snipper de ui en hak de knoflook fijn.
  • 4 Bak de ui, knoflook en koolraap in de olijfolie.
  • 5 Roer de tomatenpuree met het water en wat zout en peper erdoor.
  • 6 Smoor de groente in 6-8 minuten beetgaar.
  • 7 Klop de eieren los met de kwark en roer de geitenkaas, groenten met saus en de uitgelekte spaghetti erdoor.
  • 8 Breng op smaak met zout en peper.
  • 9 Doe dit alles over in een ingevette taartvorm van 26 cm en bak de taart in de oven in 25-30 minuten goudbruin en gaar.
  • 10 Serveer de taart in punten met een flinke pluk rucola erop.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.