recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Spelt batard met avocadospread

Lunch
6 personen
10 min
Ingrediënten
  • - basilicum (bio) (2 eetlepels)
  • - griekse yoghurt (3 eetlepels)
  • - citroensap (2 eetlepels)
  • - eetrijpe avocado's (2 )
  • - eieren (3 )
Bereidingswijze
  • 1 Kook de eieren in maximaal minuten medium hard.
  • 2 Laat ze schrikken, pel ze en snijd elk ei in vier partjes.
  • 3 Halveer de avocado’s en schep het vruchtvlees uit de schil in een diep bord.
  • 4 Sprenkel er het citroensap over.
  • 5 Prak de avocado's met een vork fijn.
  • 6 Meng de yoghurt met fijngehakte basilicum en wat zout en versgemalen zwarte peper door.
  • 7 Garneer het brood met partjes ei en blaadjes basilicum.