recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Spinazie-omelet met Sweet Pearl tomaatjes

Lunch
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - sweet pearil tomaatjes (1 doosje)
  • - sjalotje (1 )
  • - verse spinazie
  • - eieren (6 )
  • - peterselie fijngesneden (2 eetlepels)
  • - geraspte kaas (75 gram)
  • - olijfolie (2 eetlepels)
  • - ciabatta
Bereidingswijze
  • 1 Was de spinazie en snijd deze grof.
  • 2 Verhit de helft van de olijfolie in een grote koekenpan en fruit het sjalotje even.
  • 3 Voeg de spinazie toe, laat kort slinken en haal de pan van het vuur.
  • 4 Meng in een kom de eieren met de tuinkruiden, geraspte kaas en wat peper en een klein beetje zout.
  • 5 Roer ook de spinazie en gefruite uitjes erdoor.
  • 6 Doe de rest van de olijfolie in de koekenpan indien nodig en giet er het eiermengsel in.
  • 7 Verdeel de halve tomaatjes met de bolle kant naar boven over het eimengsel en doe een deksel over de omelet.
  • 8 Laat het ei zachtjes bakken en stollen in 10 tot 15 minuten.
  • 9 Serveer het omelet in punten met ciabatta (of batard) brood.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.