recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Stokbrood gevuld met romig kippengehakt

Hoofdgerecht
4 personen
45 min
Ingrediënten
  • - mozzarella (1 bol(len))
  • - olijfolie (4 eetlepel(s))
  • - ui (1 )
  • - kippengehakt (400 gram)
  • - verse roomkaas met kruiden (125 gram)
  • - gedroogde tomaatjes (4 )
  • - basilicum (15 gram)
  • - afbak stokbroden (2 )
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Verwarm de oven voor op 200 °C; snipper de ui; snijd de tomaatjes in stukjes; hak de basilicum fijn; snijd de mozzarella in plakjes.
  • 2 Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui zachtjes aan.
  • 3 Voeg het gehakt toe en bak het al omscheppend rul.
  • 4 Roer de verse roomkaas, de tomaatjes en de basilicum erdoor.
  • 5 Laat de kaas al roerende smelten.
  • 6 Voeg zout en peper naar smaak toe.
  • 7 Snijd in de lengte een kapje van de stokbroden en hol het brood uit.
  • 8 Schep het gehaktmengsel in het brood en leg de plakken mozzarella erop.
  • 9 Bak het stokbrood op een bakplaat in de oven goudbruin.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.