recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Stokbrood gevuld met spinazie en feta

Hoofdgerecht
4 personen
45 min
Ingrediënten
  • - ui (1 grote)
  • - knoflook (2 tenen)
  • - olijfolie (3 eetlepels)
  • - spinazie (600 gram)
  • - rozijnen (50 gram)
  • - voorgebakken stokbrood (400 gram)
  • - feta (150 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Snipper de ui en hak de knoflook fijn.
  • 2 Fruit de ui en knoflook in een wok met olijfolie zachtjes glazig.
  • 3 Schep de spinazie met de rozijnen erdoor en laat de blaadjes al omscheppend slinken.
  • 4 Snijd in de lengte een kapje van de stokbroden en hol de broden uit.
  • 5 Verkruimel de feta.
  • 6 Verkruimel het uitholsel en meng dit met de helft van de feta door de spinazie.
  • 7 Vul de stokbroden hiermee en verdeel de rest van de feta erover.
  • 8 Bak de stokbroden in de oven in 20-25 minuten goudbruin.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.