recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Tagliatelle met walnotensaus en courgette

Hoofdgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - tagliatella (300 gram)
  • - courgettes (2 )
  • - olijfolie (3 eetlepels)
  • - citroen (sap) (0.5 )
  • - walnoten (150 gram)
  • - oud bruinbrood (1 sneetje)
  • - melk (250 ml)
  • - versgemalen zwarte peper
Bereidingswijze
  • 1 Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen.
  • 2 Snijd de courgettes in schuine plakken.
  • 3 Bestrijk de courgetteplakken dun met olijfolie en rooster ze in gedeelten in een grillpan gaar.
  • 4 Schep ze in een diep bord, strooi er zout en peper over en besprenkel ze met citroensap.
  • 5 Maal de walnoten met het brood fijn in de keukenmachine en meng de melk met de olijfolie erdoor.
  • 6 Verwarm de walnotensaus in een steelpan op heel zacht vuur.
  • 7 Verdeel de uitgelekte tagliatelle over diepe borden en schep de walnotensaus erover.
  • 8 Leg de plakken courgette erop.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.