recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Thaise noedels met garnalen

Hoofdgerecht
2 personen
15 min
Ingrediënten
  • - oosterse roerbakgroente (400 gr) (1 zak)
  • - cocktailgarnalen met staart (125 gr) (1 bakje)
  • - thaise groene currypasta (1 eetlepel)
  • - olijfolie (2 eetlepels)
  • - noodles garnalen (a 60 gr) (2 zakjes)
Bereidingswijze
  • 1 Wel de noodles in een kom volgens de aanwijzingen op het zakje.
  • 2 Verwarm de olie in een wok en roer de currypasta erdoor.
  • 3 Schep de garnalen erdoor en bak ze 2 minuten.
  • 4 Schep ze op een bord.
  • 5 Schep de groenten door de resterende olie met currypasta in de wok en roerbak ze 2 minuten.
  • 6 Voeg 2-3 eetlepels vocht van de noodels toe en smoor de groenten in nog 3-4 minuten beetgaar.
  • 7 Schep tot slot de uitgelekte noodles erdoor en verdeel het gerecht over diepe borden.
  • 8 Leg de garnalen erop.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.