recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Tilapia met tortillachips en wortelsalade

Hoofdgerecht
4 personen
45 min
Ingrediënten
  • - peterselie (fijngehakt) (2 eetlepels)
  • - honing/mosterd dressing (3 eetlepels)
  • - winterwortel (400 gram)
  • - tortillachips naturel (50 gram)
  • - tilapiafilet (400 gram)
  • - rode paprika (1 )
  • - ui (1 )
  • - olie (3 eetlepels)
  • - tacokruiden (1 eetlepel)
  • - tafelaardappelen (600 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 2 Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes.
  • 3 Snipper de ui.
  • 4 Rasp de winterwortel.
  • 5 Snijd de paprika in stukjes.
  • 6 Snijd de tilapiafilet in 2 stukken per persoon.
  • 7 Kook de aardappelblokjes in 5 minuten beetgaar en laat ze in een vergiet uitlekken.
  • 8 Meng de tacokruiden met de olie.
  • 9 Schep in een lage ovenschaal de aardappelblokjes, ui en paprika om met tweederde van de kruidenolie.
  • 10 Bestrijk de vis met de rest van de olie en leg de stukken op de aardappelblokjes.
  • 11 Strooi de tortillachips erover.
  • 12 Bak de visschotel in de oven in 25 minuten goudbruin en gaar.
  • 13 Meng de wortel in een schaal met de dressing en peterselie.
  • 14 Serveer de wortelsalade bij de visschotel.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.