recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Tilapiaspiesen met aardappelsalade

Hoofdgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - worteljulienne (200 gram)
  • - amsterdamse uien (12 stuks)
  • - kerstomaatjes (250 gram)
  • - verse salieblaadjes (12 stuks)
  • - tilapiafilet (400 gram)
  • - olijfolie (4 eetlepels)
  • - mosterd (1 eetlepel)
  • - citroenen (2 stuks)
  • - minikrieltjes (600 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Kook de aardappelen in 5 minuten gaar.
  • 2 Halveer de Amsterdamse uien.
  • 3 Rasp de schil van de helft van de citroenen en pers de citroen uit.
  • 4 Snijd de andere helft van de citroenen in stukken.
  • 5 Klop het citroensap met de rasp, mosterd en olijfolie en wat zout en peper tot een dressing.
  • 6 Meng de vis met de helft van de dressing en steek de blokjes afgewisseld met stukjes citroen, salie en kerstomaatjes aan lange spiesen.
  • 7 Rooster de spiesen in een hete grillpan in 8-10 minuten rondom bruin en gaar.
  • 8 Schep de aardappel, wortel, uien en de overige tomaatjes door de dressing.
  • 9 Serveer de salade met de spiesen.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.