recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Tomaatjes gevuld met Hollandse garnalen

Bijgerecht
4 personen
20 min
Ingrediënten
  • - verse basilicum (1 eetlepel)
  • - mayonaise (2 eetlepels)
  • - hollandse garnalen (200 gram)
  • - red pearl tomaten (12 )
Bereidingswijze
  • 1 Extra nodig: cupcakes-cups.
  • 2 Snijd van de bolle kant van de tomaten een kapje af, schep met een koffielepel de zaadjes en zaadlijsten eruit.
  • 3 Bestrooi de binnenkant van de tomaten met zout en laat ze omgekeerd op keukenpapier uitlekken.
  • 4 Meng in een kom de garnalen met de mayonaise en de basilicum.
  • 5 Voeg naar smaak peper toe.
  • 6 Schep het garnalenmengsel in de tomaatjes en bewaar ze op een bord afgedekt met folie in de koelkast.
  • 7 Zet de tomaatjes vlak voor gebruik in cupcakes-cups en garneer met een blaadje basilicum.
  • 8 Zet het kapje er schuin op.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.