recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Tomaten-kaasfondue met snackgroenten

Hoofdgerecht
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - stokbrood (1 )
  • - mini paprika's (1 bakje)
  • - snackkomkommers (1 bakje)
  • - maizena (2 eetlepels)
  • - geraspte jongbelegen kaas (450 gram)
  • - gedroogde italiaanse kruiden (2 theelepels)
  • - tomatensap (250 ml)
  • - knoflook (2 tenen)
  • - olijfolie (1 eetlepel)
  • - water (3 eetlepels)
  • - water (150 ml)
Bereidingswijze
  • 1 Pers de knoflook.
  • 2 Snijd de stokbrood in plakjes.
  • 3 Halveer de mini paprika's.
  • 4 Doe dit ook met de snackkomkommer in de lengte.
  • 5 Verwarm de olijfolie in een (kaasfondue)pan en fruit de knoflook zachtjes glazig.
  • 6 Voeg het tomatensap met de Italiaanse kruiden en het water toe en breng dit aan de kook.
  • 7 Voeg al roerend hand voor hand de geraspte kaas toe en laat de kaas al roerende smelten.
  • 8 Meng de maïzena met de eetlepels water tot een glad papje en schenk dit al roerende bij de fondue.
  • 9 Blijf roeren tot het een mooi gladde fondue wordt.
  • 10 Zet de pan op een rechaud op tafel en zet de andere ingrediënten eromheen.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.