recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Tomaten uit de oven

Fusion
4 personen
50 min
Ingrediënten
  • - geitenkaas (100 g)
  • - beschuiten (2 stuks)
  • - vleesbouillon (150 ml)
  • - vleestomaten (8 )
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Verkruimel de beschuiten; Rasp de geitenkaas.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 3 Snijd de bolle kapjes van de tomaten en hol ze uit.
  • 4 Bestrooi ze van binnen met zout en peper en laat ze even omgekeerd uitlekken.
  • 5 Vul de tomaten en zet ze in een lage ovenschaal.
  • 6 Schenk de bouillon erbij.
  • 7 Meng het beschuitkruim met de kaas en verdeel dit over de tomaten.
  • 8 Bak de tomaten in de oven in 30-40 minuten gaar en goudbruin.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.