recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Tonijnsalade met kappertjes

Lunch
4 personen
40 min
Ingrediënten
  • - kappertjes (1 eetlepel)
  • - oregano (1 eetlepel)
  • - rode ui (0.5 )
  • - griekse yoghurt (2.5 eetlepels)
  • - tonijn (op olie) (1 blikje)
Bereidingswijze
  • 1 Laat de tonijn uitlekken.
  • 2 Maak de tonijn in een kom met een vork fijn en meng de griekse yoghurt (of mayonaise) erdoor.
  • 3 Schep ook de heel fijn gesnipperde ui, de verse, fijngehakte oregano en kappertjes erdoor en voeg wat versgemalen peper naar smaak toe.
  • 4 Laat de salade afgedekt in de koelkast minstens een half uur intrekken.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.