recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Tortellini in tomatensaus

Hoofdgerecht
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - geraspte 30+ kaas (100 gram)
  • - bio+ passata (700 gram)
  • - gedroogde Italiaanse kruiden (1 eetlepel)
  • - paprikapoeder (1 eetlepel)
  • - roerbakmix (500 gram)
  • - olijfolie (3 eetlepels)
  • - stroganoff gehakt (250 gram)
  • - tortellini kaas (250 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Kook de tortellini volgens de aanwijzingen beetgaar.
  • 2 Vorm het gehakt to kleine balletjes.
  • 3 Verhiet de olijfolie in een wok en bak de gehaktballetjes rondom bruin.
  • 4 Schep ze op een bordje en roerbak de groenten 3-4 minuten in het bakvet.
  • 5 Schep de paprikapoeder en Italiaanse kruiden erdoor.
  • 6 Bak nog 1 minuut en schenk dan de tomatensaus erbij.
  • 7 Breng alles aan de kook en leg de gehaktballetjes erin.
  • 8 Laat de saus nog 6-8 minuten zachtjes pruttelen.
  • 9 Giet de tortellini af en schep de pasta door de tomatensaus met groenten en gehaktballetjes.
  • 10 Serveer de tortellini in diepe borde en strooi de kaas erover.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.