recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Tostada's met maïssalade en gebakken vis

Hoofdgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - wraptortilla's (25 cm) (4 )
  • - olijfolie (4 eetlepels)
  • - tacokruiden (3 theelepels)
  • - sinaasappel (1 )
  • - pangasiusfilet (400 gram)
  • - cornflakes (50 gram)
  • - gemengde sla (300 gram)
  • - maïskorrels (1 blik)
  • - yoghurtdressing (4 eetlepels)
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 2 Bestrijk de tortilla's aan beide kanten dun met olijfolie en duw ze in eenpersoons ovenschaaltjes.
  • 3 Bak de tortilla's in de oven in 10 minuten knapperig bruin.
  • 4 Pers de sinaasappel.
  • 5 Meng de tacokruiden met 2 eetlepels sinaasappelsap.
  • 6 Snijd de pangasiusfilet in repen van 2 centimeter breed.
  • 7 Schep de visrepen door het sinaasappel/tacokruiden mengsel.
  • 8 Wentel de repen daarna door de cornflakes en bak ze in een koekenpan met 2 eetlepels olijfolie in 3-4 minuten bruin en gaar.
  • 9 Meng de sla met de maïskorrels en 1 eetlepel sinaasappelsap.
  • 10 Zet de tortillamandjes (tostada's) op borden en schep de salade erin.
  • 11 Verdeel de yoghurtdressing erover en leg de gebakken vis erop.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.