recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Trifle voor het ontbijt

Ontbijt
4 personen
10 min
Ingrediënten
  • - poedersuiker
  • - chocoladevlokken puur (4 eetlepel(s))
  • - volle vanillekwark (250 gram)
  • - suikerbrood (4 plakjes)
  • - fruitsalade (400 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Extra benodigdheden: wijde rechte (whisky)glazen.
  • 2 Snijd het suikerbrood in blokjes.
  • 3 Laat de fruitsalade in een vergiet uitlekken, vang het vocht op.
  • 4 Leg de blokjes suikerbrood op de bodem van de glazen en sprenkel er per glas een eetlepel vocht van de fruitsalade over.
  • 5 Schep de fruitsalade op het suikerbrood en dek af met een laag vanillekwark.
  • 6 Strooi de chocoladevlokken op de kwark en bestuif voor een sneeuweffect de chocoladevlokken vlak voor het serveren met wat poedersuiker.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.