recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Turks brood met kipsalade

Hoofdgerecht
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - gemengde sla (300 gram)
  • - turks brood (1 )
  • - Griekse yoghurt (150 gram)
  • - rauwkost (200 gram)
  • - sinaasappel (1 )
  • - olie (2 eetlepels)
  • - kerriepoeder (1 eetlepel)
  • - kipfilet (250 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Snij de kipfilet in blokjes en bak de kipblokjes met de kerriepoeder in een koekenpan met hete olie in 8-10 minuten rondom bruin en gaar.
  • 2 Laat ze afkoelen en meng ze met het sinaasappelsap, de rasp en rauwkost door de yoghurt.
  • 3 Snijd het brood horizontaal open en verdeel de sla en de kipsalade erover.
  • 4 Leg de bovenkant erop en snijd het brood in 8 punten.
  • 5 Leg op elk bord twee punten.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.