DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Turks brood met kipshoarma

Hoofdgerecht Eenvoudig 40 minuten
(1)
Hoofdgerecht Eenvoudig

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel hier 1 el zonnebloemolie overheen. Breng op smaak met zout en peper. Plaats 20 minuten in de oven tot de broccoli gaar is. Stap 2 Pel de rode ui en snijd in ringen van 1 cm dik. Snijd de tomaat in partjes. Stap 3 Verhit een pan met 1 el zonnebloemolie en bak de kipdijshoarma in 10 minuten goudbruin en gaar. Stap 4 Verhit intussen een andere pan met 1 el zonnebloemolie en bak de rode ui in 5 minuten glazig. Stap 5 Leg het Turks brood op een ovenrooster, zet deze na 10 minuten bij de broccoli in de oven en bak af volgens de aanwijzing op de verpakking. Stap 6 Snijd het Turks brood doormidden en verdeel hier de helft van de knoflooksaus over. Beleg met de tomaat, kipdijshoarma, rode ui en de broccoli. Verdeel als laatste de overige knoflooksaus over de broodjes.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Bekijk hoe je dit recept maakt In onze video leggen wij je stap voor stap uit wat je moet doen om dit recept op tafel te krijgen. Eet smakelijk!
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 554 kcal
Eiwit 35.8 g
Koolhydraten 54.6 g
Vet 17.9 g
Waarvan verzadigd 3.8 g
Trefwoorden
receptenweekend