recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Varkenshaasmedaillons met champignons en pepersaus

Hoofdgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - champignons (250 gram)
  • - pesto parten (450 gram)
  • - zonnebloemolie (3 eetlepels)
  • - snijbonen (400 gram)
  • - varkenshaasmedaillons met pepersaus en pestomarinade (500 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Bak de medaillons in de oven zoals aangegeven op de verpakking.
  • 3 Breng een pan water aan de kook met wat zout.
  • 4 Snijd de schoongemaakte snijbonen schuin in plakjes van een halve centimeter.
  • 5 Kook ze circa 8 minuten in het water tot ze beetgaar zijn.
  • 6 Verhit een koekenpan of hapjespan met de olie op hoog vuur en bak hierin de pesto parten 5 à 8 minuten aan.
  • 7 Snijd de champignons doormidden.
  • 8 Doe de pesto parten vanuit de pan op een bord en bak de champignons 2 à 3 minuten in de pan aan.
  • 9 Voeg zo nodig een eetlepel olie toe.
  • 10 Laat de bonen goed uitlekken en doe deze bij de champignons.
  • 11 Voeg de pesto parten op het laatste moment toe en breng op smaak met zout en peper.
  • 12 Verdeel over 4 diepe borden en verdeel daarna de medaillons met de saus over de borden.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.